Kadarka-vörös
ismeretlen eredetű hazánkban a 18.sz.-tól népszerű könnyűtől közepesen testesig változó változatos íz-jellegű vörösbor
-
Elsődleges ajánlás Másodlagos ajánlás Sajt Desszert marhahús sütve padlizsán kecskesajtok fahéjas palacsinta tatárbífsztek nyúl Brie marhapörkölt fácán Camembert csirkepaprikás fürj Chaumes csirkepörkölt gyömbér feta kacsahús sütve paradicsom Gruyére bárányhús sütve pulykahús sütve Vacherin gomba rizotto borjúbécsi halászlé
-
szín vörösbor ízjellege száraz, félszárazszármazási ország Magyarországtestesség könnyű, közepesen testesétel-típus Közepesen nehéz ételek, Kiadós ételekSör vagy Bor? Bor
Ajánló
Felhasználók száma
0
0
8
9
5
5
9