Termék részletek



Kadarka-vörös

Kadarka-vörös

ismeretlen eredetű hazánkban a 18.sz.-tól népszerű könnyűtől közepesen testesig változó változatos íz-jellegű vörösbor


 

  • Elsődleges ajánlás Másodlagos ajánlás Sajt Desszert
    marhahús sütve padlizsán kecskesajtok fahéjas  palacsinta
    tatárbífsztek nyúl Brie
    marhapörkölt fácán Camembert
    csirkepaprikás fürj Chaumes
    csirkepörkölt gyömbér feta
    kacsahús sütve paradicsom Gruyére
    bárányhús sütve pulykahús sütve Vacherin
    gomba rizotto
    borjúbécsi
    halászlé
  • szín
    vörös
    bor ízjellege
    száraz, félszáraz
    származási ország
    Magyarország
    testesség
    könnyű, közepesen testes
    étel-típus
    Közepesen nehéz ételek, Kiadós ételek
    Sör vagy Bor?
    Bor