A képre vagy a bor nevére kattintva láthatod, hogy az adott borhoz milyen étel illik. (itt lehet használni a szűrőket is)
testes olasz száraz vörösbor (Basilicata , Campania)
közepesen testes spanyol száraz fehérbor (Galícia)
könnyű francia száraz fehérbor (Burgundia)
könnyű portugál savas gyöngyöző száraz fehérbor (Portugália északnyugati része)
testes telt-ízű olasz száraz vörösbor (Veneto régió)
könnyű, vagy közepesen testes olasz száraz fehérbor (Piedmont régió)
testes francia édes vörösbor (Roussillon régió)
közepesen testes telt-ízű olasz száraz vörösbor (Piedmont régió)
közepesen testes savas gyümölcsös olasz száraz vörösbor (Piedmont régió)
könnyű olasz száraz vörösbor (Garda-tó délkeleti része)
testes tanninos telt-ízű olasz száraz vörösbor (Piedmont régió)
fehér francia desszertbor (Barsac régió)