Szűrés

Sör vagy Bor?

Szűrés

szín
bor ízjellege
származási ország
testesség
étel-típus

vadhús sütve, grillezve

Étel-ital párosítások >Ételhez bor >Vadhúsok >vadhús sütve, grillezve

Aglianico

testes olasz száraz vörösbor (Basilicata , Campania)

 
Barbaresco

közepesen testes telt-ízű olasz száraz vörösbor (Piedmont régió)

 
Barolo

testes tanninos telt-ízű olasz száraz vörösbor (Piedmont régió)

 
Burgundi vörös

könnyűtől a testesig változó gyümölcsös száraz francia vörösbor

 
Cabernet Sauvignon

testes francia eredetű hazánkban is elterjedt változtos íz-jellegű vörösbor (Villány, Siklós, Szekszárd, Eger)

 
Douro

közepesen testes száraz portugál vörösbor (Douro-völgy)

 
Hermitage (vörös)

közepesen testestől a testetig változó francia száraz vörösbor (Rhóne-völyge)

 
Merlot

közepesen testes francia eredetű hazánkban is elterjedt változatos íz-jellegű vörösbor (szilvás, ribizlis, bogyós-gyümölcsös ízekkel)

 
Nebbiolo

közepesen testes száraz olasz vörösbor, gombás ibolyás feketeribizlis karakterrel

 
Taurasi

testes fűszeres száraz olasz vörösbor (Campania)

 
Zinfandel

közepesen testestől testesig változó száraz kaliforniai vörösbor

 

Sorrend: